Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P a t e t i s k

känslor är väl patetiska
om man ska vara realist

det enda rationella
vore att inte känna alls




Fri vers av Vampirida
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-17 21:47



Bookmark and Share


  queenia
ungefär så...

... men då vore väl, vi inte mänskliga..

och hur patetiskt är väl inte det?

*ros* Q.
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida