Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man behöver inte prata för att berätta.

Jag tror aldrig jag kommer bli hel igen
jag tror inte det är meningen
livet vill inte riktigt släppa efter

så känns det
precis så

Som om någon håller igen
försöker lära mig något
när det egentligen inte finns något kvar att lära
och fortfarande gör det ont

Jag vet hur folk ser på mig
som något är fel
like a disease

Önskar jag vore bättre
att jag vore lättare

Önskar jag vore hel




Fri vers av BABYSTAR
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-17 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR