Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick bara lite julkänslor blandat med andra känslor..*ler* klart man kan uppleva passion när som helst på året..


Julen är snart här igen ..och jag vill inte bara drömma



sprakande hetta
kryddigt
passionerat

tomtebloss i massor
juleljus och choklad

doft av apelsin och
nejlika










Fri vers av Havsjungfrun
Läst 493 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-18 17:42



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmm, juleglöd är aldrig fel...;-))) Och till skillnad mot Larz G så älskar jag allt julpyssel, dofterna, stämningen...men passion får det gärna vara året om...*s*;-)
2010-11-22

  Lasseman VIP
Åh!.. nu tände du jule känslor i mitt inre också.. applåder
2010-10-26

    Porslinsdockan
Det låter helt underbart man längtar :-)
2010-10-20

    ej medlem längre
åh du får mig att längta tills julen är här på riktigt, alla känslor inte bara det konkreta.
2010-10-18

    ej medlem längre
Det är ara Grinchen som tjurar.
Bry dig inte om honom!
Vilka härliga associationer jag får av din text!
2010-10-18

  issac.a.m
Vackert skrivet..
2010-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar julen för att den är trist, fjantig, fånig, värdelös, äcklig och hednisk.
Och för att jag KAN.
2010-10-18

  Suzy med punkterna
Dina ord strålar så så gör säkert du också då julen stundas
2010-10-18

  Nikolai Jungsin VIP
underbart beskrivet.

Vill dock inte begränsa sådant till en specifik dag om året..
2010-10-18

  Havsjungfrun
Varför hata julen..det är ju en tid att umgås och ha det trevligt med familj och vänner..som betyder mest
2010-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Julen är snart här igen, och jag hatar den ännu mer än jag gjorde förra året.
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun