Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sinnesro


I skymningen om kvällen


I vårt hus
i skymningen om kvällen
byter vi tankar och ord
med varandra
tankar utan hinder
meningar utan ord
Du vet vad jag säger utan ord
jag vet vad du hör utan ord
så är vår samvaro
en vila i varandras själar




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 474 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-18 12:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta är
underbart vackert

tack
2011-03-15

  Mats Henricson
En fin relation, vårda den ömt........, bra relaterat !
2010-10-19

    Maria Malm
Vilande i varandras själar..mjukt och behagligt uttryckt.
2010-10-18

  tom boreland
gott
2010-10-18

  Bodil Sandberg
Underbart fin poesi..vackert och varmt!
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors