Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du jobbar...


Natten känns så lång

Natten känns så lång
när inte du är här
tystnad
kyla
saknad

Somnar först när morgonljuset
slår sig ner på min kudde
Natten känns så lååång!




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 360 gånger
Publicerad 2010-10-19 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström