Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




nystan Knutar Bundet

Trassel

Kantigt Sårigt Svårt

en enda röra

Av armar Ben Huvuden

önskningar och drömmar

Viljor och lögner




klippte Lina efter lina

Tråd efter tråd

Band efter blodsband

Ådrorna Huden Hemligheterna

opererades isär

bit för bit, lögn för lögn

Dröm för dröm




olika

skilda

helt

till slut







tid för sår

att läka
















Fri vers av Niara
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara