Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld av sorg

Fylld av sorg och en känsla att inte finnas till,
fylld av längtan att se dig igen.

En våg av ångest i min kropp,
en darrande hand över tidens lopp.

Jag ser dig så tydligt i mina drömmar,
känner dig som varma strömmar.

Men när jag vaknar är du för alltid borta från mig,
Mamma jag älskar dig!




Fri vers av mia1
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-19 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1