Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

Rummet jag en gång älskade
Rummet som gav mig min trygghet
Rummet där jag lärde känna dig
Rummet jag en gång älskade

Rummet som en gång var litet och tryggt
är nu mer stort kallt och avskytt
Rummet där jag sov som ett barn
håller mig nu mer vaken
Rummet jag en gång älskade




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-19 16:11



Bookmark and Share


  PPQ
den här gillar jag skarpt
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström