Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M . . . . . .

ett hugg i ryggen.
ett fall.
en lång väg upp.
en lång tid.
eller inte så lång.
ett liv som rasar och byggs upp.
som sen rasar igen.
och mitt i allt de,
så finns du.
bygger upp mig på ditt eget sätt.
klistrar ihop mig med söta ord.
håller mig samman med dina kramar.




Fri vers av TTova
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 20:20



Bookmark and Share


  Dark Star
Lovin' it!
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova