Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och toner


Stjärnor
bär fram min ensamhet -
binder den till musikens lagar
där ord är toner.

Sfärernas musik binder och bär
till fullkomnad harmoni

Ord och toner -
vår väg tillsammans




Fri vers av vera gade VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-20 13:47

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt som ger mycket att
reflektera över.
2010-10-21

  Monika A Mirsch VIP
ord och toner i ensamheten - mjukt böljande dikt - musisk
2010-10-21

    dystopia
din dikt går rakt in i hjärtat, du skriver musiken i ord.
2010-10-20

  Daniel_78 VIP
Mycket vacker, sambandet mellan stjärnhimlen och musiken.

Jag håller faktiskt också på med en dikt om stjärnor och musik :)
De inspirerar!
2010-10-20

  Jaseph
Ja, här finns det en väg att gå,
att bindas och bäras av.
Så sjung!
2010-10-20

  stenhur VIP
Slutraderna är en fin hopknytning av kosmiska samband som sysselsatt tänkare i tusentals år
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP