Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnas alla underbara poetvänner som vet och finns..




Kramp

 

 Dör igenom;

 
- Där  såren kvävs av sin egen otillräcklighet -

 att blöda.

 

 Bryter ingen flod;

 

 aldrig någonsin

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-20 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här är urtjusigt och så där förtollande så jag måste läsa om och om och om igen. tack!
2010-10-21

    papillon
En sak är säker - du äger språket! (Eller möjligen tvärtom.........)
2010-10-20

  Catharina Edin VIP
Särskilt slutet är mycket starkt och berörande - 'aldrig någonsin' - det är ord som känns.
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren