Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ord inte räcker till






Dröm

Var inte rädd för vinterns mörker
blunda och dröm att jag vore här
låt dig omfamnas i min kärleksbarriär
låt mig skydda dig mot vinterns kalla snö
tro på att detta ögonblicket skall vara för evigt
värdera ögonblicket som om det vore vårt sista


Rör mig

Rör mig så som du rörde mig första gången
kyss mig som om morgondagen inte fanns
håll mig som om vi dansade livets sista dans


Tänk

tänk om ikväll är den sista natten vi får i livet
låt oss ta vara på varje ögonblick vi delar
värdera varje sekund högre än vad örnens vingar bär
så låt oss idag skapa minnen
älska mig som det vore solens sista dag


Håll mig

Gråt inte
säg inte ett ord
bara håll mig
inga tårar
inga ord
bara ett omfamnande
så att jag förstår
att även när vi är isär
kommer vi alltid vara tillsammans
förevigt kära


Tiden

Tiden kommer vara din vän då vi är isär
och mina tårar
kommer hålla mig sällskap då jag i min ensamhet saknar dig
tiden kommer vara min fiende då vi är tillsammans
då all sand kommer nå botten i livets timglas
tiden skall åter tvinga oss att skiljas från varandra
vi tar farväl som om det vore livets sista sekund


Önskar

Jag önskar att du förstod
att jag kunde säga hur mycket jag saknar dig
även då du inte är närvarande
att du ska veta att all min kärlek för dig
kommer att leva vidare
trots detta är månens sista natt










Älskling, vad ska jag säga då ord inte räcker till?





Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2005-11-28 14:02



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
jag dör lite varje gång jag läser vad du skriver för det är så bra och så känslosamt och så sant.
2010-10-30

  wildrose
Shit, hur kan du skriva så innerligt?
2010-08-08

  Blue-star
Underbar kärleksförklaring....Det jag har läst träffar rätt in i hjärtat....Du är duktig på att formelera dig väl....
2009-09-23

  Manal
en vacker dikt om ett öppet hjärta som älskar & älskar & älskar. mkt bra skrivet
2007-06-30

  Sandan
vilken underbart vacker text! man tänker verkligen på sin ängel när man läser den...
2007-06-10

    Flogging Elly
så vackert! fint och perfekt ordval, kul med den uppdelning av texten du gjort, det gör den djupare.
Toppen
2005-11-30

  nea.
Grymt vacker kärleksförklaring !
2005-11-28

  Last Word Spoken
Å vilken vacker kärleksförklaring,
en sådan dikt i julklapp är nog
det finnaste en flicka kan få.
Ord räcker till.
Väldigt fin.
2005-11-28

  Smultris
Du sa verkligen allt i den här dikten...
Jättefint skrivet till din flicka :)
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP