Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har inte släppt det helt ännu.
jag har 25 kilo kvar.




viktnedgång

Så då sitter jag här och smeker mina nyckelben som inte ens existerar än.
Slår på höftbenen som inte syns än, och räknar revben som inte känns än.

Än. 

Sen inser jag vad jag håller på med. Vem jag är på väg att bli, vad jag är på väg att bli. Jag släpper taget om toaletten och tittar mig i spegeln. Jag ler, skrattar åt mig själv. Är det inte förfärligt roligt ändå? Att jag sitter på golvet, sjutton år och försöker spy upp mina pannkakor med socker och glaset med mjölk? Bara för att jag ska få känna höftben som inte syns än, revben som inte känns än, och nyckelben som inte existerar än. 

Än.




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-21 08:43



Bookmark and Share


    The Poisoned One
Jag älskar ditt språk, trots att tankarna är förjävliga. Försök släppa taget, om inte helt så släpp taget så mycket det bara går. Gå ingen annanstans än upp.
2010-10-24

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa det här. Ont att veta att det finns tankar som gör andra så illa.
Lova att du aldrig släpper taget, att du aldrig tappar kontrollen. Var stark.
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter