Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnar för dig

 

Håll om mig.

 

s n ä l l a

 

Om

du tar bort

dina armar

faller

jag isär.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 1106 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2010-10-21 11:59



Bookmark and Share


  aol
underbart berörande dikt,
2013-12-02

  WyS VIP
Håll om mig...så känns det!
2013-11-03

    annasofia.
Träffsäkert smärtsamt.
2011-02-09

  Junitvillingen
Vilket mästerverk! Så kort, men så...så innerligt, äkta, stort. Kan kärleken beskrivas mer "riktigt" än så här...?
2010-12-15

  Ninananonia VIP
Ja det är verkligen kärlek du beskriver. Jättefint :)
2010-11-26

    ej medlem längre
Helvete,
var ej beredd på styrkan i din dikt!
Rakt in... Du öppnade en mer :)
2010-11-22

  neing
genialt!
2010-11-20

  cykelstyre
det är nu man vill ha det där perfekta ordet som berskiver precis hur bra texten är. för allt annat känns dumt. men den är grym
2010-11-18

  Micael Axelsson
Väl värd sin läsning för här rycks jag genast in i känslan. Bedjan, vädjan, eller helt sonika en konstatering. Vet ej, men skarpsint uttryckt är det. Den kramens omfamning är starkt laddad. Sen kan det ju tolkas in en mängd olika situationer o perspektiv kring när dessa rader yppas
2010-11-18

    vide
bildspråk som ger mig många tankar
2010-11-18

  Jojo
Vackert och smärtsamt skrivet!
2010-11-09

  Ilona _L
Så fint beskrivet om behovet av att hålla ihop! ;)
2010-10-28

  Regn & Grus
Gränslöst närvarande skönskrivet.
Ord det stormar om..

betagande vacker.
2010-10-25

  Rosmarin
tydlig och gripande bild

ordet "snälla" ger mig en känsla av att diktarjaget är lite i underläge, eller också helt enkelt inte är van vid att visa sig så själsligt naken och våga be om den villkorslösa ömhet som uttrycks i strofen efter
2010-10-22

  walborg
Underbar text om beroende och tillit.
2010-10-21

    Mimmi17
Ljuvlig och säger mycket i sin enkelhet.
2010-10-21

  Blodros
både texten och titeln kan stå för sig, men
tillsammans bildar dom ett större djup.
Den här gillade jag!
2010-10-21

  sommarmoln
Åh, underbar...
2010-10-21

    ej medlem längre
Fint... så vill nog alla bli omkramade...
2010-10-21

  Lilla My* VIP
Få ord som säger mycket! Fint!!
2010-10-21

  Lena Själsöga Keijser
genom detta hjärtrop
sker vackra rörelser
ser en bild vilken blir alltför lång att nedteckna här

Tack för mötet med ditt rop

och många håller om dig i kärlek

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-21

  Julio VIP
Bra formulerat
2010-10-21

  Blåbäret
så vill man bli samlad
fint
2010-10-21

    ej medlem längre
Precis så!
Tack.
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP