Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strimma av ljus



Mina ord vill säga dig något

vet inte om de når enda fram

om min känsla och budskap "hörs"

att de ger dig en känsla av hopp.


Min känsla av livets lust

vill jag sprida omkring mig

visst är vissa stunder mörka

ibland grå som regnets moln

men ändå så finns ljuset där

det är det jag vill sända dig.





Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 562 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-21 16:13



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Fint!
2011-07-18

    wildrosen
Hoppful och vackert poetat
2011-01-31

    ej medlem längre
Ljust och hoppfullt förmedlat!


"Min känsla av livets lust

vill jag sprida omkring mig


det är det jag vill sända dig."



/Ann
2010-10-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-10-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att veta
att man behöver
inte alls leta att
trots mörka tider
omsider kommer
ljusets hopp igen
tack för det Min Vän!
2010-10-22

  walborg
Tycker mycket om den här texten - den är specifik.
2010-10-21

  Eaglemountains VIP
Tack för dessa upplyftande ord ...
2010-10-21

  issac.a.m
Så underbart skrivet...
2010-10-21

  Suzy med punkterna
Du som bär hoppets namn lyckas alltid sprida detsamma
2010-10-21

  Bibbi VIP
Ja, bakom molnen finns ju alltid solen kvar.

Applåd för en hoppingivande text.
2010-10-21

  Bibbi VIP
Ja, bakom molnen finns ju alltid solen kvar.

Applåd för en hoppingivande text.
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld