Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gott gör det med mig......

 

 

 

gott gör det med mig......

--***--

att dela din vakentids lunga

fylld av kärleksbronkiter

 

 i skuggan av dig

andas jag




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-21 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP