Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hennes hjärta


stilla
mellan hennes bröst
en silvertråd och
ett kallt diamanthjärta

hon tycker att
det spelar ingen roll
så länge det finns
skönhet

två motpoler balanserar
varmt
kallt
ytterligare en silvertråd

och när hon ser på honom

får hennes diamanthjärta
liv




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-21 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin