Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsen där ingen blir besviken

 

 

 

 

jag packar inga väskor
jag har ändå inget av värde
jag lämnar kvar alla mina känslor
alla minnen
min trasiga identitet


med biljetten i handen
försvinner jag bort
någonstans
jag åker ingenstans
där jag inte känner någon alls
där jag inte behöver lära känna någon


för jag orkar inte mer
att se besvikelsen i era ögon
jag ska inte måla upp bilder i ord
som beskriver vem jag är
för jag kan aldrig leva upp till den illusionen
ni ser och tycker om


ensamheten är mitt hem
den enda platsen där jag passar in
där spelar det ingen roll vem jag är
där kan jag vara mig själv
och jag känner mitt trasiga hjärta och spegelbilden
så där blir ingen besviken

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 953 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-10-22 00:06



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Du är aldrig ensam, Nicklas.
2011-02-24

  Sophie Jennifer
Du..jag tänkte lite på det här. Du är inte ensam, alls. För även om du är trasig, så är de flesta det. Med flickan som tycker om dig så otroligt mycket kan du vara dig själv. Du är inte ensam.
2010-10-29

  sommarmoln
Tror inte du är så ensam trots allt...alltför många själar känner igen sig och tillsammans skapas en samhörighet:)

Jättefint och bra...letar sig in i mitt inre...
2010-10-29

  Erika Olsson
Underbar text. Igenkännande..
2010-10-23

  Sophie Jennifer
applåd till dig du underbara pojke!
2010-10-22

    ej medlem längre
Smärtsamt, väl beskrivet!
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP