Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom imorse


Oktoberlängtan

jag längtar

till havet

värmen och

den underbara sanden

där mina leder får må bra

efter en underbar da`

och jag kan gå barfota på stranden

101022




Fri vers av sajo
Läst 549 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-22 07:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2010-11-10

    ej medlem längre
Jag förstår din längtan. Fina tankar, fin bild!


/Ann
2010-10-23

  ULJO
Härlig längtan tycker jag.
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo