Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder(n) Jord



hon rasar
hon stormar i nattens orkan

guldglitter och människokroppar
kastas mot mark

hon kysser dina spretiga
maskätna fingrar

sliter upp från rötterna
lämnar dig ödelagd

Moder Jord

hon rasar
hon stormar i nattens orkan

kvar står du


naken




Fri vers (Fri form) av Postgård
Läst 620 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-22 10:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
inför henne
vi står allsom nakna

inför henne
vi står allom maktlösa

hennes makt är total
likt så, skall det va
2012-10-16

  WhiteTrashBastard
ja bättre än såhär kan de väl inte beskrivas vad vi gör mot världen .,.

apokalypsen e inte långt borta

snygg snyggt snyggt,s
2011-01-08

  Urban Dafteke
Vi är väl aldrig så ensamma.
Bra skildrat.


´
2010-10-27

    vilgot hellros
svinbra
2010-10-25

  blaite
Scary som en liten mardröm
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Postgård
Postgård

Mina favoriter
Sotare
I mig