Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Thomas...så var det


Den nådde dina ögon


Den nådde dina ögon...

Hjärtats invecklade fasad


Den ryckte i din mun...

Egots fasa


Och fastän du tog tag i dem...

Mina vanställda drömmar


Fick du varje en av dem

Att rasa...











Bunden vers (Rim) av Jazz-75
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-22 19:05



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Verkligen grymt bra gjort :)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75