Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
461 dagar, 4 timmar och 45 minuter


Ont i livet



och jag värmde
allt det kalla, färglösa
i en förvissning om
att du kanske ändå frös

mitt på golvet
utan insikt

och
ur ditt bröst
pressade jag
ett sista andetag
i hopp om

att jag misstagit mig










Fri vers av Agnes
Läst 988 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-02-11 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodigt. Vackert.
Så bra du skriver!
2014-12-04

  Cahaya
Usch... Vilken vemodig känsla som kom i mitt bröst... Beröringspunkten blir påtaglig... Väldigt fint... Och sorgligt
2011-10-18

  Eva Langrath VIP
Smärtsamt, naket vackra ord
2011-02-16

  LassO
vissa glömmer man aldrig, inte ens sånt som annars kunde vart små saker
2011-02-11

  Mow Dean VIP
tycker om din ingress.
dem kompletterar din känsla i dikten.
vacker smärta.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes