Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saliv.

Slickar på ytan av världens alla abstrakta moln. Slickar såren, slickar hjärtan och jag slickar åren. Slickar fram en blöt glansig yta, saliven torkar in och skyddar mig från världen, alla känslor. Slemmet skyddar mig från kropparna och själarna som trängs där inne i en längtan om att få komma ut. Jag slickar i min rädsla och skräck, jag slickar i min oro och min sorg. Mer störningar: mer saliv som slingrar sig kring mitt hjärta och gör klaffarna sega och utdragna. Mer av andra, mer av mig, mer av världen får mig att vandra i seg slemmiga sörjan. Skyddet behövs, skyddet stör. Skyddet täcker mina ögon.





Saliv i ögonen: gör allt grumligt och flytande.




Fri vers av Linnea Ingrid Marie
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Ingrid Marie