jag ljuger också ibland

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ljuger också ibland




manipulation

dina röda ögon säger mer
än vad jag vill veta
och leendet på dina läppar
är mer än vad jag vill se

du diskuterar självklarheter
ställer dumma frågor
trots att de inte finns

liten ynklig
så svag på håll




Fri vers av fröken a.
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.