Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig lycka...

En euforisk känsla
En känsla av uppskattning
En total lycka
En avslappnad känsla


Du gör mig hel




Fri vers av E.Wernram
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram