Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

Den glädje du skänker var dag
stärker mej när jag är svag

Genom att bara var dej själv
du får mig sprudla likt en älv

Ditt huvud mot mitt bröst
ger mej själslig tröst

Min hand mot din panna
då jag ber dig att stanna




Fri vers av Glensan
Läst 775 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-24 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glensande-storhjärtat!
2010-11-20

  Bodil Sandberg
Härlig och vacker glädje ..ditt huvud mot mitt bröst ger mig själslig tröst - så otroligt fint Glensan!!!
2010-11-13

  Line W
Så fint detta är! Kram :)
2010-10-26

  sulimaa
Härligt att känna så inför någon...enkelt och varmt beskrivet!
2010-10-25

  Karin Rosberg
Så kärleksfull och med stor ömhet//
2010-10-25

    ej medlem längre
Vackert och mycket innehåll i en kort text, gillar!
2010-10-24

  Dyrbye
Så enkelt och kortfattat men ändå så vackert, informellt och innehållsrikt :)
2010-10-24

  aol
,härlig rak enkel poesi
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan