Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden


Elden


lek med mitt sinne

så själen lämnar avtryck

droppar av kärlek

skingrar vatten spegelns skärpa

och skeva toner

genomtränger det tysta
























Fri vers av beam72
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-24 12:27



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Elden har alltid fascinerat mig,

fint att du skriver om detta mystiska element!

varma applåder!
2012-04-05

    J. Herward
Du ger bilder av dimensioner, så sinligt och rikt med väl valda ord somflätas samman vad har jag att vänta bortom tystnaden månne ;P
2010-11-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert och fångande. =)
2010-10-25

  berxper
Din dikt är lågmäld i sin ton, men den har ändå en stänk av passion. En lek med elden har alltid fascinerat!
Jag tycker om "så själen lämnar avtryck". Då har man trängt långt in på djupet.
Snyggt!!
2010-10-24

    Lars Gullberg
Mystisk

kryptisk

Denna låga

som flämtar

i din dikt

Hälsn. Lasse
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

beam72
beam72