Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underjordisk sanning

Inte ens
den mest välbyggda jordkällare
fuktig och sval
där luften stått stilla
i sitt eget mörker
i tusen år
kan motstå
den varma luften

den av blommor
mättade doften
hittade en liten glipa




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-24 22:17



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint..
2010-10-24

  Ingela Svenson VIP
du fångar känslan väl i denna text!
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP