Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens beröring

Dödens kalla fingrar lade sig över mina läppar
Beseglade min sorg
Befriade mig från livets fängelse
Fick mig att tänka, att inse
Att döden har lukrativa erbjudanden
Som en fastighetsmäklare.
\"Kropp säljes, liten 89:a.
Enormt naggad i kanterna
och med djupa ärr i innandömet.
Defekt\"




Fri vers av Anagram
Läst 954 gånger
Publicerad 2005-11-28 21:30



Bookmark and Share


  StompJossan
vackert ^^
2006-12-15

    Josefine Eriksson
mycket bra skrivet... på nått sätt precis lagom.. :) gillade verkligen dikten.. :) blir en av mina favoriter.. :)
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anagram