Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att få någon ordning måste man hitta lösningen

Ibland
fylls jag av känslor
i hela mig
det bara bultar av
sorg
glädje
kärlek
passion
hat
vad ska jag ta mig till
vad ska jag gör för att få bort det

en dag kom jag på en lösning
alla problem har sina lösningar och jag hittade det
äntligen

börja inte skratta
men
jag tog en promenad
genom den fridfulla naturen
där mossan är blöt även om allt annat är tort
där träden sjunget sina oförstående sånger då vinden susar förbi
där allt har en naturlig balans

där finns ingenting
inte sorg
glädje
kärlek
passion
hat
ingenting
där kan jag vara
för att dela med mig av allt
som rymms inom mig
som flödar ut i mängder imon mig




Fri vers av Nerine
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-24 23:20



Bookmark and Share


  queenia
vackert

låt livet bejaka allt du är o gör... :)
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nerine
Nerine