Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta av sand.


Jag gillar inte ensamheten på natten..
Trots det så måste jag fortfarande ha vatten.
Du är mitt vatten och min törst är stor.
Så låt mig släcka den.


Men det går icke för du har övergett
mig.trots allt mitt slit
så gav du bort mitt liv.


Mitt hjärta har blivit till sand.
Och snart är jag en del av världens stora strand.
hopppas att kärlekens älv kan rinna snart igen.
så mitt hjärta kan äntligen bli rent igen.





Fri vers av Noel Åberg
Läst 706 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-25 00:32



Bookmark and Share


  Maiah VIP
vackert diktat...
2010-11-02

    raindrops
Rakt in i hjärtat gick din text! Älskar den
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg