Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiga är guld

Säg det inte så finns det aldrig
aldrig att det finns
säg det och ingen minns
det finns inte
tig

Tig och det skall försvinna
tig flicka lilla allt är bara en parentes
glöm aldrig dessa underbara halvcirklar

parenteserna

de som inte behöver finnas
det som skrivs utan att du säger något

Säg inget så finns det inte
säg inget så har du all framtid
tänk parentes tänk dessa vackra halvcirklar
tänk på dessa och kom ihåg vännen lilla

Att Tiga är Guld.




Fri vers av Allica
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-09 22:26



Bookmark and Share


  Allica
tack Elwania! Det blir mer och mer tydligt för mig, att tiga är mer önskvärt...
2011-05-09

  Elwania
Usch ja där sätter du fingret på något som är så förkrossande
att tiga , Bra skrivit
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Allica
Allica