Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sorgens barn

Ett sorgens barn är jag

bär den i mitt inre

som en tröst

ett oförlöst barn

Det växer likt vildrosor där inne

i det djupa, mörka

fulla med törnen jag odlat där

i min harm

Snart är jag gammal med en gummas ansikte

men i mitt inre bor då fortfarande

barnets sorg värkande




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 512 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-26 01:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2010-10-26

  walborg
Ett sorgset barn som behöver den vuxnes tröst och förståelse.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell