Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det minsta i livet

Det minsta i livet blir sällan nerskrivet,
ett löv som faller från ett naket träd eller en bonde som
sår sin säd.

En droppe som väntar på att träffa marken,
en trasig uteliggare i den kalla parken.

Jag vill hedra de små tingen i livet,
som vi ofta tar för givet.

Tänk på livet som en resa utan slut,
och att det är de små tingen som får dig att härda ut.




Fri vers av mia1
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-26 11:14



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Nu har jag läst därom' Och såg likheterna: Ett löv; ett korn. En droppe, en hemlös... Skriv mer
2015-01-22

    Herr Ångest
Så sant!

Bra skrivet och beskrivet.

Den här gillade jag skarpt. Precis så har jag också tänkt flera gånger. Också skrivit liknande texter. Läs gärna och se om du tycker de är lika dina tankar!

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=267221
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=272825

2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1