Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje vecka




barn- och ungdomspsykiatrin

"vad gör jag för dig?" frågade hon. jag tittade på klockan som inte gick rätt.
jag behövde tänka lite på mitt svar.
"jag vet vad det heter på engelska. relieved. vad är det på svenska nu igen?"
vi tänkte länge på det. Till slut var det hon som kom på det. som vanligt.
"lättad. jag känner mig lättad när jag har pratat med dig. du gör mig lättad."
jag minns inte om jag ljög bara för att få prata lite. jag minns aldrig.

 

jag smekte armstödet som jag alltid gör. tittade fortfarande på klockan. sedan på henne. jag försökte att vara så djup som möjligt hos henne igår. jag får ut mycket av det. känner mig mer intellektuell. Hon var tyst en stund. jag berättade om mina tankar om vikten. men hon ville bara prata om min barndom. 
vem tror hon att hon är? hon är inte bättre än mig på att analysera.

"jag slutar aldrig att analysera mig själv" tänkte jag medan hon satt och talade om killar som jag känt en gång men fortfarande känner om nätterna.
sen behövde jag gå. jag pratade medan jag tog på mig ytterkläderna och grabbade tag i kryckorna. 

jag kände mig inte lättad.




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-26 13:59



Bookmark and Share


  hets
ska börja gå hos en psykolog nästa vecka pga viktproblem, kan känna redan att jag kommer att känna precis så här. fint skrivit.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter