Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje årstid smakar, doftar och berör


Rimfrost

När rimfrosten smyckar rosens blad
fräter kylan mot mina läppar

Solen väcker dimman i böljande stråk
och som en fuktig filt täcks landskapet

Knappt syns trädens ännu röda löv
men äpplen skymtar i rosa och guld
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-26 20:14



Bookmark and Share


  Ritva
Gillar den. Ger klara,kyliga men vackra bilder.
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia