Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken i dörren




Hon skulle vara någon bättre om hon gav.

Jag är pojken i dörren som vänt andra kinden till.


Bakom din rygg var min idyll.

Nu är det endast en skugga.

En skugga av kärlek.

Kärlek så stark som svek.


Hitta mig i mörkrets dröm.

Öppna din dörr.

Glöm…


Han, som stod där förr.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-27 23:29



Bookmark and Share


  justaskme
den här tyckte jag väldigt mycket om:)
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob