Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutet av oktober 2010

Frosten biter tag i min kind
Nyper, sticker och piskar gör vind.

Efter den mycket korta promenaden har ansiktet fått fäg röd
och händer har färg vit

Kyla och vinter
välkommen hit




Fri vers av Therés
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-28 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!