Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur vilken film är jag filmen


we call the ships to port

07:12 och jag
ser bara glöden från cigaretten
mörkret döljer kroppen du
inte vet om

när allt är skugga syns inte dimman
det är först när jag fimpar som jag ser
att bordets kanter är suddigare än mina huvudfotingar
på dagis
innan tiden med glasögon

jag är fyra år och jag står vid ett miniatyrhandfat,
tvättar händerna rena från magsjukebaciller
bakom mig står de på led
och i lekhallen ska jag lära dem om livet,
det där du inte kan tvätta bort med den parfymfria tvålen

huvudfotingar
eller proportionerliga kroppar
självklart det senare alternativet
jag var väl inget barn heller

nakna människor som pissar blod i gräset
en kvinnokropp
alltid naket

du äter yoghurt, gunilla och det var
du som lärde mig vad det var
jågertt
jag smakade,
svalde något med samma färg sex år senare

jag var väl inget barn heller
i åtta år har jag knullat i tankarna
knullat med tankarna
genom telepati försöker jag låta
hans tankar göra detsamma med mig i brist på kropp

jag är lika ensam som då
pussjage
knulljage
knulljagare

andréa,
var tyst
så tyst

ingen får höra orkestern som spelar
ingen får se engelska kanalen i dina trosor.




Fri vers av andreawolf
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-28 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf