Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter onsdag kommer torsdag sen kommer fredag




Sen väntade jag tills du hade gått

Det behöver inte vara en speciellt vass sax, när man klipper sönder kalsonger

Tänkte jag den onsdagen



Sen bröt jag alla dina penslar med en onormal styrka

Dom är hårdare än vad man tror

Tänkte jag den onsdagen



Sen försökte jag spola ner din mobil i toaletten

Men det är väl förstås inte där hon bor

Tänkte jag en helt jävla vanlig onsdag


Sen då?




För visst gör det ont när penslar brister

Varför skulle jag annars tveka






Fri vers av Starfish-Aura
Läst 654 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-10-29 14:36



Bookmark and Share


    Yarissa VIP
helt underbar
2011-02-17

    hejmartina
hahaha. prima!
2010-12-12

    Den försvunna
Hur kul som helst.
Du borde skriva en revy.
2010-11-23

  Ynklig
Kan känna känslan, verkligen veta att jag varit där. Denna är perfekt.
2010-11-13

    ej medlem längre
söta du :)

jag kan riktigt se dig stå där med en slö sax och klippa gamla kallingar.

ja, visst gör det ont att göra andra illa. det värsta är att det gör nog mer ont i en själv än i den andra.
2010-11-09

  Tillbringaren VIP
Underbar text som inte underskattar läsaren
2010-10-30

  Lord
Du har verkligen en egen stil och i like it alot.
2010-10-29

  Eric R Ström
Med penslar kan man måla
Att bryta penslar betyder att känslorna är starka
man vill helst inte se dom målade i alla sina färger

Tack för applåden!
2010-10-29

  Lars E Jönsson
gillar din egna stil, du är härligt bra
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura