Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakens längtan




Blicken stirrar i det tomma utan att finna

Ledsen utan att veta

Vad blicken söker i detta nu

Men hjärtat så varmt

Där finns du min älskade

Saknar din famn

Min själ finner lycka att få bli älskad av dig

Snart sluter jag min klar blåa

Kanske med hoppet

Vi möts i drömmarnas land

Där kyssens smak är oändlig

Slickar mig om läpparna

Kan känna din smak

Sakta somnar själen in

Fylld men längtan




Fri vers av JLindh
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-30 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh