Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattkompakt

Det blev ljust
idag också
efter en tvivlande natt
mörker så
kompakt
stumt
omringade varje min känsla
varje tanke
en brytning verkade
löjligt
omöjligt

men strimmor av ljus
tog sig sakta igenom
tog över
tog plats
trots allt
blev det ljust
idag också




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-31 08:34



Bookmark and Share


  yta
Så igen kännade välformulerade ord
2010-11-01

  kir
Man ska vara rädd om de bra dagarna.
Det är inte lätt. Men det är svårt..

bra skrivet igen!
2010-10-31

  Anya VIP
En spröd försynt text som läses med andakt. Så fin!!!
2010-10-31

  Nanna X
så kände jag också i morse. ljuset får kämpa för sin existens den här årstiden...
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP