Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills dina frusna bäckar kokar

Jag vill väcka dig med vår.
Smälta färger över bergen.
Jag vill ruska om dig hårt,
bränna sol djupt ner i märgen.

Jag vill skrubba dig med grus.
Kasta sten genom ditt fönster.
Jag vill släpa med dig ut,
och krackelera dina mönster.

Jag vill blända dig med hat.
Mejsla sönder dina formar.
Jag vill få dig att förstå,
dina gömda känslostormar.

Jag vill skrika av ditt skinn.
Du ska frätas och förblödas.
Jag vill älska dina sår.
Jag vill lära dig att födas.

Jag vill få dig att förmå.
att spräcka dina sömmar.
Jag vill tränga in i dig.
Och putsa dina drömmar.

Jag sörjer när jag ser.
Hur dina skjälkar slokar.
Jag vill klösa dig med liv.

Tills dina frusna bäckar kokar.




Fri vers av roen
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-11-29 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hörrudu, du rimmar ju som en gud ju! Såna gillar vi att ha att göra med!

"Jag vill få dig att förstå,
dina gömda känslostormar."

Torsdag nästa vecka, en cola/öl på valfritt uteställe? ¤ler spjuveraktigt¤
2005-11-29

    afrika
otroligt snygga rim. pampigt!

(litet stavfel: själkar - stjälkar)
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

roen
roen

Mina favoriter
Bakom gardinen