Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcker & tänder - limerick

 

En greve begraven i Lid
får alls inte vila i frid
Hans gyllene tänder
knycks bort en isänder
av grabben i graven brevid

En greve begraven i Lid
får alls inte vila i frid
Hans gyllene tänder
knycks bort en i sänder
av grabben i graven brevid




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 868 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-10-31 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kanon!
2010-11-02

  Catharina Edin VIP
Den var rolig!
2010-10-31

    ej medlem längre
Gravplundrare i graven bredvid!!*S*
2010-10-31

  walborg
Huhu - en riktigt kuslig en ...!
2010-10-31

    papillon
Yes!! En riktig höjdare! Applåder!
2010-10-31

  Jocy Joyless
Lustig
2010-10-31

  thyra
Skrattar gott! Bra!
2010-10-31

  Ingela Svenson VIP
Haha, vad ska han med dom till, att betala färjekarlen kanske? Skrattar!
2010-10-31

  lodjuret/seglare VIP
smårolig efterdödenupplevelse
man kan ju hoppas på något roligt fastän man ligger några meter under jord
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP