Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I minneslunden


Mitt i ett hav av ljus

Står mitt i ett hav
av ljus
Det är så vackert
och lugnt

Tänker på er och
minns
Alla fina stunder
vi fick

Det gör ännu ont
ibland
Får aldrig mer se
er

Försöker att le
åt er
Vet att ni har det
bra nu

Tårarna rinner
sakta ner
Viskar att jag
älskar er

Lägger en dikt
till er alla
Så att ni förstår
min saknad

Vinden är stilla
alla är tysta
Till och med alla
barn

Jag kan stå här
i timmar
Och känna en
inre ro

Här är inget rätt
eller fel
Ni är borta men
ser mig nog nu

Ni ser mig torka
tårarna
Kanske vill viska
att ni mår bra

Regndropparna
börjar falla
Några ljus utan
lock slocknar

Många går sin
väg
Men jag står
kvar

En stund till..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 708 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2010-11-12 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina ord om det oundvikliga !
2011-08-12

    ej medlem längre
Började gråta när jag läste texten....
2011-04-18

  Mats Lundqvist
Saknad gör ont - men att låta minnena få utlopp gör att smärtan får en mening. Man växer och kan gå vidare med det fina som var. Jag tycker om dikten väldigt mycket. Något vi alla kan råka ut för. Stå kvar även fast du känner dig ensam. Applåd
2011-03-09

  ms Piggy
"Många går sin väg Men jag står kvar"

jätte vackert skrivet!
2011-01-31

  rêveur
jättevackert!
2011-01-31

  Christer "Kicki" Nilsson
likt en hjälte står du ensam kvar
2011-01-15

    AA VIP
Vackert skaldat. // AA
2010-11-24

  ~Leonardo~
Det ryms många fina vackra tankar här, med fina minnen.
2010-11-23

  Johan Bergstjärna VIP
Innerligt vackert!
2010-11-12

    Niklas H
oj, så vackert skrivet!
2010-11-12

    Max Poisé
Applåder för en gripande text!
2010-11-12

  Nils Teodor VIP
Vacker och berörande
sorg minns glädje
2010-11-12

  M M Mannheim VIP
En fin dikt om saknad och sorg, men också om hopp om att det finns något annat än det vi ser!
Får jag lägga till dig som diktarvän?
Kram
Matsman
2010-11-12

  aol
fast så sorgsen en underbart vemodig poesi som tränger djupt in mot hjärtat verkligen,
2010-11-12

  Lars E Jönsson
Ska snart dit............många applåder
2010-11-12

  prinscess VIP
en stor sorg men någonstans i den andas en frid
2010-11-12

  Niclas Petersson VIP
Vackert om sorgen, saknaden och kärleken.
Gillar.
2010-11-12

  Maria Thunholm
Din text berör en verkligen, en vacker dikt!
2010-11-12

  Peter Olausson VIP
en situation vi väl alla delar, eller kommer att dela. Sorg och saknad gör god poesi - likaväl som den stora glädjen i andra stunder gör det
2010-11-12

  ULJO
Så underbart skrivet, applåder i massor
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP