Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sedan sjöng du din sång

 

 

sedan dansade vi

 och allt var vackert

 

i mjuka morgonrockar

åt vi

 

vad vet jag

allt smakade gudomligt

 

med ögonen smekte vi

varandras hud och själ

 

i totalt samförstånd

älskade vi stunden

 

de tända ljusen

fladdrade flämtande

 

som den varma andedräkten

mot min kind

 

svarta pupiller glänste

i det vandrande ljuset

 

smekande slickade du mina fingrar

de smakade hett av dina kryddor

 

allt blev glöd

som du rörde vid

 

allt var vackert

och smakade himmelskt

 

och sedan sjöng du

din sång

 

 

 

 

 

 

papessa 101031

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av papessa
Läst 539 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-31 18:54



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja sannerligen här kan vi snacka romantik..den moderna kärlekslyriken är något som mer och mer verkar dras till ord av grövre valör så att säja..men inte här..detta är i sannings så vacker kärlekslyrik med glödgande poetisk penna präntad..och till full förnöjelse så intensivt förlustande välordat!!applause kära papessan!!
2010-11-05

  KristinaE
romantik och himmelskt vackra ord!
2010-11-03

  Aisha VIP
...så otroligt vackert...!
2010-10-31

  mare VIP
Din dikt glöder...mycket :)
2010-10-31

  aol
så romantiskt underbart vännen, härligt blev så glad
2010-10-31

  Vildkärlek
Romantisk och fin
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan