Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

En poets dagbok 31 0ktober

 

Vivaldi, ett stopp med Borkum riff, gos med katterna, och lite poesi, ingen dålig kombination på söndagseftermiddagen. Jag är fortfarande förkyld, har sovit halva dagen. Fick mail av min storasyster Ing-Britt ( 14 år äldre ), hon rådde mej att försöka få en kontaktperson eller psykolog, jag vet inte om det är nödvändigt, men jag skulle behöva får ett schema för uttagande av mediciner, eller/och få nya piller. Jag vet inte om jag behöver medicin överhuvudtaget.

Funderar på att bjuda över D. för lite kortspel, han sitter ju i sin elektricitetslösa lya, inte så trevligt för honom. Ringde honom men inget svar.
Klockan är 17.23 och jag funderar på att ta ett bad med en god öl och titta "Våra vänners liv", heter den så, den nya serien på måndagar?
Har läst en stark dikt utav Sexara, kände igen mej, om den passionerade utvalda ofrånkomliga kärleken, både destruktiv och uppbyggande.
Det är fantastiskt vilken rik flora av poeter det finns här!

20.50 Jag har badat och sett på den där serien, rätt bra, om fyra killar och deras kvinnor, gick sen upp till affärn och köpte prinskorv och korvbröd, samt smögen- och skagenröra, gott men jag har inte så himla stor aptit.
Kollade sen på sporten och början av Parlamentet, som jag stängde av, lite hysteriskt, inte så kul. Om tio minuter börjar Beck, ska titta på det, och ta mej ett bloss först. Jag är så jävla sliten och trött, men det kanske beror på förkylningen, jag har inga marginaler att gå på, med denna ständiga baströtthet/utbrändhet. Idag tycker jag att det är jobbigt att vara Johan. 
22.07 Paus på Beck, som jag tycker är en gedigen deckare, men jag har sett serien förut. Jag funderar på dessa mediciner, jag känner inte igen mej själv; innan jag började ta dom så hade jag väldigt kort stubin och god kontakt med min aggressivitet, nu ligger jag i ett känslomässigt mellanregister, s a s... Känns inget bra. Jag ska ta itu med detta kommande vecka, måste bestämma om jag ska ta ur dessa medikamenter; jag vill inte vara en impotent "halvzombie", det är inte JAG.
Det vore lättare att vara en katt än mänska, Primus sitter på fönsterblecket, som mina katter gör och Shrek, grannkissen, när dom vill in.
Dom är så fina kissemissarna, men Rasmus har varit på och bitit Primus, som verkar vara underlägsen. Jag ska ta några bloss, sen fortsätter Beck.
En mycket tragisk historia, egentligen en ganska deprimerande serie, men ändå sitter man och kollar, jag gillar rollfigurerna, bra skådespelare.
Jag är trött, ska lägga mej och läsa Ranelid, och ska försöka komma upp tidigare imorgon. Godnatt alla poeter och alla andra odödliga.

 
Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 23:25Bookmark and Share


  queenia
godnatt på dig vännen..

sov gott.. :)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP