Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

melankoli

Jag längtar bort från mörkret
vill fly undan kylan
Önskar jag kunde flyga
likt en fågel bort till solen

Jag blir sorgsen av vissna löv
och gråter över att frosten
sprängt livet ur mina blommor
och att dimman aldrig lättar

Om jag inte får vingar och
kan flyga till solen
fyller jag magen med tallbarr
och går i ide..likt mumintrollet...




Fri vers av Lotta Eng
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-31 23:44



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Fint skrivet och jag känner samma på hösten mellankolli även om det finns vackra dagar
2010-11-07

    Blomsteräng
men hösten är ju så vacker, se det vackra =) Kram!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng