Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

social-listisk start




modern skyndade hem
strupplandes
över karlarna
hon besvurit
där på krogen

barnet levde än

hon pressade dess mun mot bröstet
lät det gapa
i sig
den bittra dekokten
misslyckandets cocktail

denna förgiftade kalk
tog barnet senare med sig
på många och långa
färggranna resor,

tröstande sig med att undra
vart pappa tog vägen






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-01 09:50



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
bokmärker, det sociala arvet beskrivet på ett sätt som bara du kan!
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP