Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger så vackert

Jag vet att du ljuger

Dig kan ingen människa lita på

Men du ljuger så jävla vackert

Så jag tror dig ändå




Fri vers av Line W
Läst 531 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-11-01 14:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja det är ju så. Behöver inte ens öppna munnen.

dina ögon förtrollar mig,
vad du än säger, så tror jag dig.
2011-02-09

  Junitvillingen
Vem vill inte ta åt sig av vackra lögner...?;-))
2010-11-12

    ej medlem längre
SKIT bra! Kort Å härlig
2010-11-01

  blaite
Kort och skitbra
2010-11-01

    ej medlem längre
Bra skit, kort och koncist, fint...
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W